Aplicatia permite sa dam acces la datele unei firme mai multor utilizatori Quick Eye.
Pe pagina „Firmele mele“, click pe icoana
arata utilizatorii curenti ai firmei si care dintre ei au drept de administrare.
Dreptul de administrare e necesar pentru a da sau a opri accesul altor utilizatori. Initial utilizatorul care a creat firma este singurul cu drept de administrare; un utilizator cu drept de administrare poate sa extinda sau sa revoce acest drept altor utilizatori, prin click pe icoana
.
Lista de colaboratori, aflata tot pe pagina „Firmele Mele“, usureaza controlul accesului la firme, adaugarea facandu-se pe baza de nume (cel care a fost introdus la crearea contului). Click pe icoana
prezinta optiunile de adaugare si stergere de colaboratori.
Un utilizator nou creat are acces la toate modulele. Drepturile de acces pot fi modificate dupa necesitate prin intermediul modulului permisiuni utilizatori. Sugeram ca cel putin modulul Permisiuni utilizatori sa fie restrictionat, in principiu doar administratorul ar trebui sa poata modifica accesul la module.
Fiecare utilizator are setul lui de 6 ferestre, dar poate da acces si altor utilizatori catre ele. Daca facem click pe numele ferestrei curente ni se arata care dintre utilizatorii firmei au acces, iar click pe numele utilizatorului da / revoca accesul.
In acest moment ambii utilizatori vad si interactionaza cu aceeasi fereastra, ceea ce permite un schimb de informatii foarte eficient.
Fiecare firma are un utilizator special „Suport Clienti“, care permite interactiunea in aceeasi maniera cu suportul nostru tehnic, in vederea solutionarii rapide si eficiente a problemelor.